Tuotekuvaus
Konsentraatti ciabatta-leivän valmistukseen. Ciabatta konsentraatista valmistetulla leivällä on tyypilliselle italialaiselle leivälle luonteenomainen aromaattinen maku ja sisus.
Kuivassa ja viileässä (max 25 °C)
360 päivää
Vesi 1000g
Ciabatta konsentraatti 1000 g
Kuivahiiva 13 g
Vehnäjauho n. 1300 g
(Tuorehiiva = kuivahiiva x 3, vähennä vettä 50 g)
Sekoita aineksia ensin taikinakoukulla hitaalla 2 minuuttia ja 8 minuuttia nopealla. Taikina saa olla löysähkö. Anna taikinan levätä voidellussa kulhossa. Kaulitse taikina 7 mm paksuuteen käyttäen runsaasti vehnäjauhoa. Leikkaa halutun kokoisiksi paloiksi ja aseta pellille. Nostata huoneenlämmössä ja paista höyryssä.
Taikinalämpö: 29 °C
Nostatusaika: 37 °C n. 60 min.
Höyry: n. 20 sekuntia
Lepoaika 10 min.
Alkulämpötila: 230 °C
Paistolämpotila: 210 °C
Paistoaika (200 g): n. 20 min.
Kaikki tiedot ja suositukset perustuvat luotettavaksi todettuihin testeihin sekä tutkimuksiin. Niiden tarkkuudesta ei kuitenkaan voida antaa mitään takeita. Valmistajat eivät voi valvoa, kuinka ostajat kuljettavat, varastoivat, käsittelevät tai käyttävät heidän tuotteitaan. Tästä syystä kaikissa suosituksissa on ehtona se, että valmistajat tai myyjät eivät ole vastuussa tuotteiden käytöstä aiheutuneista vahingoista. Kukaan valmistajien edustaja ei ole oikeutettu poistamaan tai muuttamaan edellä mainittuja ehtoja. Henkilökuntamme on kuitenkin valmis auttamaan ostajia muokkaamalla tuotteet ostajien tarpeiden ja olosuhteiden mukaisiksi. Mikään tässä esitetty ei johda suosituksiin, jotka loukkaisivat nyt tai tulevaisuudessa voimassaolevia patentteja.
Vesi 1000g
Ciabatta konsentraatti 1000 g
Kuivahiiva 13 g
Vehnäjauho n. 1300 g
(Tuorehiiva = kuivahiiva x 3, vähennä vettä 50 g)
Sekoita aineksia ensin taikinakoukulla hitaalla 2 minuuttia ja 8 minuuttia nopealla. Taikina saa olla löysähkö. Anna taikinan levätä voidellussa kulhossa. Kaulitse taikina 7 mm paksuuteen käyttäen runsaasti vehnäjauhoa. Leikkaa halutun kokoisiksi paloiksi ja aseta pellille. Nostata huoneenlämmössä ja paista höyryssä.
Taikinalämpö: 29 °C
Nostatusaika: 37 °C n. 60 min.
Höyry: n. 20 sekuntia
Lepoaika 10 min.
Alkulämpötila: 230 °C
Paistolämpotila: 210 °C
Paistoaika (200 g): n. 20 min.
Kaikki tiedot ja suositukset perustuvat luotettavaksi todettuihin testeihin sekä tutkimuksiin. Niiden tarkkuudesta ei kuitenkaan voida antaa mitään takeita. Valmistajat eivät voi valvoa, kuinka ostajat kuljettavat, varastoivat, käsittelevät tai käyttävät heidän tuotteitaan. Tästä syystä kaikissa suosituksissa on ehtona se, että valmistajat tai myyjät eivät ole vastuussa tuotteiden käytöstä aiheutuneista vahingoista. Kukaan valmistajien edustaja ei ole oikeutettu poistamaan tai muuttamaan edellä mainittuja ehtoja. Henkilökuntamme on kuitenkin valmis auttamaan ostajia muokkaamalla tuotteet ostajien tarpeiden ja olosuhteiden mukaisiksi. Mikään tässä esitetty ei johda suosituksiin, jotka loukkaisivat nyt tai tulevaisuudessa voimassaolevia patentteja.