Översikt
Soltorkade tomater, oregano och vitlök smaklig brödblandning.
Torr och sval
240 dagar
Vatten 1060 g
Tomatbrödblandning 920 g
Torr jäst 25 g
Vete mjöl ca 920 g
(Färsk jäst = torrjäst x 3, reducera vatten 50 g)
Blanda ingredienserna i en mjuk deg. Rör långsamt i 8-9 minuter.
Degvärme: 27-28 ° C
Lyfttid: 37 ° C ca 50 min.
Vilotid 15 min.
Inledande temperatur: 230 ° C
Bakningstemperatur: 210 ° C
Ånga: ca 20 sek.
Baktid (550 g): ca 25 min
Vatten 1060 g
Tomatbrödblandning 920 g
Torr jäst 25 g
Vete mjöl ca 920 g
(Färsk jäst = torrjäst x 3, reducera vatten 50 g)
Blanda ingredienserna i en mjuk deg. Rör långsamt i 8-9 minuter.
Degvärme: 27-28 ° C
Lyfttid: 37 ° C ca 50 min.
Vilotid 15 min.
Inledande temperatur: 230 ° C
Bakningstemperatur: 210 ° C
Ånga: ca 20 sek.
Baktid (550 g): ca 25 min