Tomatbrödmix

Lagring

Lagring

Torr och sval

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

240 dagar

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd

Användning

Vatten 1060 g
Tomatbrödblandning 920 g
Torr jäst 25 g
Vete mjöl ca 920 g
(Färsk jäst = torrjäst x 3, reducera vatten 50 g)

Blanda ingredienserna i en mjuk deg. Rör långsamt i 8-9 minuter.

Degvärme: 27-28 ° C
Lyfttid: 37 ° C ca 50 min.
Vilotid 15 min.
Inledande temperatur: 230 ° C
Bakningstemperatur: 210 ° C
Ånga: ca 20 sek.
Baktid (550 g): ca 25 min

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
3912
25 kg
Säck

Användning

Vatten 1060 g
Tomatbrödblandning 920 g
Torr jäst 25 g
Vete mjöl ca 920 g
(Färsk jäst = torrjäst x 3, reducera vatten 50 g)

Blanda ingredienserna i en mjuk deg. Rör långsamt i 8-9 minuter.

Degvärme: 27-28 ° C
Lyfttid: 37 ° C ca 50 min.
Vilotid 15 min.
Inledande temperatur: 230 ° C
Bakningstemperatur: 210 ° C
Ånga: ca 20 sek.
Baktid (550 g): ca 25 min

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
3912
25 kg
Säck

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.