Ciabatta brödbas

Lagring

Lagring

Torr och sval

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

360 dagar

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd

Användning

Vatten 1000g
Ciabatta brödbas 1000 g
Torrjäst 13 g
Vete mjöl ca 1300 g

(Färsk jäst = torrjäst x 3, reducera vatten 50 g)

Blanda ingredienserna först med degkroken en långsam hastighet i 2 minuter och 8 minuter med snabb hastighet. Degen måste vara lös. Låt degen vila i den smorda skålen. Knippa degen till 7 mm tjock med mycket vetemjöl. Skär i stycken av önskad storlek och placera på en tallrik. Lyft vid rumstemperatur och baka i ånga.

Degvärme: 29 ° C
Lyfttid: 37 ° C ca 60 min.
Ånga: ca 20 sekunder
Vilotid 10 min.
Inledande temperatur: 230 ° C
Baktemperatur: 210 ° C
Baktid (200 g): ca 20 min.

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
3906
20 kg
Säck

Användning

Vatten 1000g
Ciabatta brödbas 1000 g
Torrjäst 13 g
Vete mjöl ca 1300 g

(Färsk jäst = torrjäst x 3, reducera vatten 50 g)

Blanda ingredienserna först med degkroken en långsam hastighet i 2 minuter och 8 minuter med snabb hastighet. Degen måste vara lös. Låt degen vila i den smorda skålen. Knippa degen till 7 mm tjock med mycket vetemjöl. Skär i stycken av önskad storlek och placera på en tallrik. Lyft vid rumstemperatur och baka i ånga.

Degvärme: 29 ° C
Lyfttid: 37 ° C ca 60 min.
Ånga: ca 20 sekunder
Vilotid 10 min.
Inledande temperatur: 230 ° C
Baktemperatur: 210 ° C
Baktid (200 g): ca 20 min.

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
3906
20 kg
Säck

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.