Kevään ja kesän poikkeusaukioloajat

Ciabatta brödbas

Lagring

Lagring

Torr och sval

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

360 dagar

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd

Användning

Vatten 1000g
Ciabatta brödbas 1000 g
Torrjäst 13 g
Vete mjöl ca 1300 g

(Färsk jäst = torrjäst x 3, reducera vatten 50 g)

Blanda ingredienserna först med degkroken en långsam hastighet i 2 minuter och 8 minuter med snabb hastighet. Degen måste vara lös. Låt degen vila i den smorda skålen. Knippa degen till 7 mm tjock med mycket vetemjöl. Skär i stycken av önskad storlek och placera på en tallrik. Lyft vid rumstemperatur och baka i ånga.

Degvärme: 29 ° C
Lyfttid: 37 ° C ca 60 min.
Ånga: ca 20 sekunder
Vilotid 10 min.
Inledande temperatur: 230 ° C
Baktemperatur: 210 ° C
Baktid (200 g): ca 20 min.

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
3906
20 kg
Säck

Användning

Vatten 1000g
Ciabatta brödbas 1000 g
Torrjäst 13 g
Vete mjöl ca 1300 g

(Färsk jäst = torrjäst x 3, reducera vatten 50 g)

Blanda ingredienserna först med degkroken en långsam hastighet i 2 minuter och 8 minuter med snabb hastighet. Degen måste vara lös. Låt degen vila i den smorda skålen. Knippa degen till 7 mm tjock med mycket vetemjöl. Skär i stycken av önskad storlek och placera på en tallrik. Lyft vid rumstemperatur och baka i ånga.

Degvärme: 29 ° C
Lyfttid: 37 ° C ca 60 min.
Ånga: ca 20 sekunder
Vilotid 10 min.
Inledande temperatur: 230 ° C
Baktemperatur: 210 ° C
Baktid (200 g): ca 20 min.

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
3906
20 kg
Säck