Majsbrödmix

Lagring

Lagring

Torr och sval

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

240 dagar

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd

Användning

Grundrecept:
Vatten 1050 g
Corn Bread Mix 800 g
Torr jäst 25 g
Vete mjöl ca 1550 g

(Färsk jäst = torrjäst x 3, reducera vatten 50 g)

Blanda ingredienserna i en mjuk deg. Normal blandningstid. Denna manual är lämplig för både grundläggande recept.

Degvärme: 28 ° C
Lyfttid: 37 ° C ca 45 min.
Ånga: ca 20 sek.
Vilotid 10 min.
Bakpanna: 210 ° C

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
3922
20 kg
Säck

Användning

Grundrecept:
Vatten 1050 g
Corn Bread Mix 800 g
Torr jäst 25 g
Vete mjöl ca 1550 g

(Färsk jäst = torrjäst x 3, reducera vatten 50 g)

Blanda ingredienserna i en mjuk deg. Normal blandningstid. Denna manual är lämplig för både grundläggande recept.

Degvärme: 28 ° C
Lyfttid: 37 ° C ca 45 min.
Ånga: ca 20 sek.
Vilotid 10 min.
Bakpanna: 210 ° C

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
3922
20 kg
Säck

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.