Kevään ja kesän poikkeusaukioloajat

Majsbrödmix

Lagring

Lagring

Torr och sval

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

240 dagar

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd

Användning

Grundrecept:
Vatten 1050 g
Corn Bread Mix 800 g
Torr jäst 25 g
Vete mjöl ca 1550 g

(Färsk jäst = torrjäst x 3, reducera vatten 50 g)

Blanda ingredienserna i en mjuk deg. Normal blandningstid. Denna manual är lämplig för både grundläggande recept.

Degvärme: 28 ° C
Lyfttid: 37 ° C ca 45 min.
Ånga: ca 20 sek.
Vilotid 10 min.
Bakpanna: 210 ° C

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
3922
20 kg
Säck

Användning

Grundrecept:
Vatten 1050 g
Corn Bread Mix 800 g
Torr jäst 25 g
Vete mjöl ca 1550 g

(Färsk jäst = torrjäst x 3, reducera vatten 50 g)

Blanda ingredienserna i en mjuk deg. Normal blandningstid. Denna manual är lämplig för både grundläggande recept.

Degvärme: 28 ° C
Lyfttid: 37 ° C ca 45 min.
Ånga: ca 20 sek.
Vilotid 10 min.
Bakpanna: 210 ° C

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
3922
20 kg
Säck