Översikt
Brödblandning med hela majsbitar. De ger brödet en distinkt smak och färgstark insida.
Torr och sval
240 dagar
Grundrecept:
Vatten 1050 g
Corn Bread Mix 800 g
Torr jäst 25 g
Vete mjöl ca 1550 g
(Färsk jäst = torrjäst x 3, reducera vatten 50 g)
Blanda ingredienserna i en mjuk deg. Normal blandningstid. Denna manual är lämplig för både grundläggande recept.
Degvärme: 28 ° C
Lyfttid: 37 ° C ca 45 min.
Ånga: ca 20 sek.
Vilotid 10 min.
Bakpanna: 210 ° C
Grundrecept:
Vatten 1050 g
Corn Bread Mix 800 g
Torr jäst 25 g
Vete mjöl ca 1550 g
(Färsk jäst = torrjäst x 3, reducera vatten 50 g)
Blanda ingredienserna i en mjuk deg. Normal blandningstid. Denna manual är lämplig för både grundläggande recept.
Degvärme: 28 ° C
Lyfttid: 37 ° C ca 45 min.
Ånga: ca 20 sek.
Vilotid 10 min.
Bakpanna: 210 ° C