Översikt
Läckra brödblandning utan tillsatser.
Torr och sval
240 dagar
Vatten ca 1050 g
Multiseed E-nummerfri 1000 g
Torr jäst 25 g
Vete mjöl 1000 g
(Färsk jäst = torrjäst x 3, reducera vatten 50 g)
Degvärme: 26-28 ° C
Lyfttid: 37 ° C ca 60 min.
Ånga: ca 20 sekunder
Vilotid 15 min.
Inledande temperatur: 230 ° C
Baktemperatur: 200 ° C
Baktid (550 g): ca 25 min.
Vatten ca 1050 g
Multiseed E-nummerfri 1000 g
Torr jäst 25 g
Vete mjöl 1000 g
(Färsk jäst = torrjäst x 3, reducera vatten 50 g)
Degvärme: 26-28 ° C
Lyfttid: 37 ° C ca 60 min.
Ånga: ca 20 sekunder
Vilotid 15 min.
Inledande temperatur: 230 ° C
Baktemperatur: 200 ° C
Baktid (550 g): ca 25 min.