Kevään ja kesän poikkeusaukioloajat

Multiseed E-nummerfri

Lagring

Lagring

Torr och sval

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

240 dagar

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd

Varumärken

Varumärken

Multiseed

Användning

Vatten ca 1050 g
Multiseed E-nummerfri 1000 g
Torr jäst 25 g
Vete mjöl 1000 g
(Färsk jäst = torrjäst x 3, reducera vatten 50 g)

Degvärme: 26-28 ° C
Lyfttid: 37 ° C ca 60 min.
Ånga: ca 20 sekunder
Vilotid 15 min.
Inledande temperatur: 230 ° C
Baktemperatur: 200 ° C
Baktid (550 g): ca 25 min.

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
3939
20 kg
Säck

Användning

Vatten ca 1050 g
Multiseed E-nummerfri 1000 g
Torr jäst 25 g
Vete mjöl 1000 g
(Färsk jäst = torrjäst x 3, reducera vatten 50 g)

Degvärme: 26-28 ° C
Lyfttid: 37 ° C ca 60 min.
Ånga: ca 20 sekunder
Vilotid 15 min.
Inledande temperatur: 230 ° C
Baktemperatur: 200 ° C
Baktid (550 g): ca 25 min.

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
3939
20 kg
Säck