Kevään ja kesän poikkeusaukioloajat

Gourmetbas brödmix

Lagring

Lagring

Torr och sval

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

360 dagar

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd

Användning

Vetemjöl 1200 g
Gourmet 500 g
Torrjäst 20 g
Vatten ca 1000 g

Blanda alla ingredienser i 2 minuter långsam och 12 min snabbt. Låt degen vila i en oljig skål i ca 60-120 minuter. Forma noggrant degen i bröd. Torktumlare 60 min.

Degvärme: 26-28 ° C
Inledande temperatur: 230 ° C
Ånga: ca 20 sek.
Baktemperatur: 200 ° C
Baktid (550 g): ca 25 min.

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
4001
20 kg
Säck

Användning

Vetemjöl 1200 g
Gourmet 500 g
Torrjäst 20 g
Vatten ca 1000 g

Blanda alla ingredienser i 2 minuter långsam och 12 min snabbt. Låt degen vila i en oljig skål i ca 60-120 minuter. Forma noggrant degen i bröd. Torktumlare 60 min.

Degvärme: 26-28 ° C
Inledande temperatur: 230 ° C
Ånga: ca 20 sek.
Baktemperatur: 200 ° C
Baktid (550 g): ca 25 min.

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
4001
20 kg
Säck