Översikt
Läcker artesisk brödblandning.
Torr och sval
360 dagar
Vetemjöl 1200 g
Gourmet 500 g
Torrjäst 20 g
Vatten ca 1000 g
Blanda alla ingredienser i 2 minuter långsam och 12 min snabbt. Låt degen vila i en oljig skål i ca 60-120 minuter. Forma noggrant degen i bröd. Torktumlare 60 min.
Degvärme: 26-28 ° C
Inledande temperatur: 230 ° C
Ånga: ca 20 sek.
Baktemperatur: 200 ° C
Baktid (550 g): ca 25 min.
Vetemjöl 1200 g
Gourmet 500 g
Torrjäst 20 g
Vatten ca 1000 g
Blanda alla ingredienser i 2 minuter långsam och 12 min snabbt. Låt degen vila i en oljig skål i ca 60-120 minuter. Forma noggrant degen i bröd. Torktumlare 60 min.
Degvärme: 26-28 ° C
Inledande temperatur: 230 ° C
Ånga: ca 20 sek.
Baktemperatur: 200 ° C
Baktid (550 g): ca 25 min.