Gourmetbas brödmix

Lagring

Lagring

Torr och sval

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

360 dagar

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd

Användning

Vetemjöl 1200 g
Gourmet 500 g
Torrjäst 20 g
Vatten ca 1000 g

Blanda alla ingredienser i 2 minuter långsam och 12 min snabbt. Låt degen vila i en oljig skål i ca 60-120 minuter. Forma noggrant degen i bröd. Torktumlare 60 min.

Degvärme: 26-28 ° C
Inledande temperatur: 230 ° C
Ånga: ca 20 sek.
Baktemperatur: 200 ° C
Baktid (550 g): ca 25 min.

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
4001
20 kg
Säck

Användning

Vetemjöl 1200 g
Gourmet 500 g
Torrjäst 20 g
Vatten ca 1000 g

Blanda alla ingredienser i 2 minuter långsam och 12 min snabbt. Låt degen vila i en oljig skål i ca 60-120 minuter. Forma noggrant degen i bröd. Torktumlare 60 min.

Degvärme: 26-28 ° C
Inledande temperatur: 230 ° C
Ånga: ca 20 sek.
Baktemperatur: 200 ° C
Baktid (550 g): ca 25 min.

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
4001
20 kg
Säck

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.