Glutenfri Multiseed brödmix

Lagring

Lagring

Torr och sval

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

360 dagar

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd

Varumärken

Varumärken

Multiseed

Användning

Vatten 900 g
Multiseed 1000 g
Färsk jäst 40 g
Olja 50 g

Rör om i vatten och jäst och tillsätt sedan brödblandningen. Rör långsamt i 2 minuter och sedan i 2 minuter. Tillsätt vegetabilisk olja under omröring och fortsätt blanda långsamt i 2 minuter. Blanda i 3 minuter. Skär in i ställen och baka.

Vilotid 10 min.
Lyfttid: ca 60-70 min.
Temperatur: 220 ° C
Koktid: 20-35 min.

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
394490
12,5 kg
Säck

Användning

Vatten 900 g
Multiseed 1000 g
Färsk jäst 40 g
Olja 50 g

Rör om i vatten och jäst och tillsätt sedan brödblandningen. Rör långsamt i 2 minuter och sedan i 2 minuter. Tillsätt vegetabilisk olja under omröring och fortsätt blanda långsamt i 2 minuter. Blanda i 3 minuter. Skär in i ställen och baka.

Vilotid 10 min.
Lyfttid: ca 60-70 min.
Temperatur: 220 ° C
Koktid: 20-35 min.

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
394490
12,5 kg
Säck