Översikt
En god glutenfri brödblandning.
Torr och sval
360 dagar
Vatten 900 g
Multiseed 1000 g
Färsk jäst 40 g
Olja 50 g
Rör om i vatten och jäst och tillsätt sedan brödblandningen. Rör långsamt i 2 minuter och sedan i 2 minuter. Tillsätt vegetabilisk olja under omröring och fortsätt blanda långsamt i 2 minuter. Blanda i 3 minuter. Skär in i ställen och baka.
Vilotid 10 min.
Lyfttid: ca 60-70 min.
Temperatur: 220 ° C
Koktid: 20-35 min.
Vatten 900 g
Multiseed 1000 g
Färsk jäst 40 g
Olja 50 g
Rör om i vatten och jäst och tillsätt sedan brödblandningen. Rör långsamt i 2 minuter och sedan i 2 minuter. Tillsätt vegetabilisk olja under omröring och fortsätt blanda långsamt i 2 minuter. Blanda i 3 minuter. Skär in i ställen och baka.
Vilotid 10 min.
Lyfttid: ca 60-70 min.
Temperatur: 220 ° C
Koktid: 20-35 min.