Multiseed (20 kg)

Lagring

Lagring

Torr och sval

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

240 dagar

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd

Varumärken

Varumärken

Multiseed

Användning

Vatten ca 1050 g
Multiseed 1000 g
Torrjäst 20 g (Färsk jäst = torrjäst x 3, reducera vatten 50 g)
Vete mjöl 1000 g

Blanda ingredienserna i en mjuk deg. Normal blandningstid.

Degvärme: 26-28 ° C
Lyfttid: 37 ° C ca 60 min.
Ånga: ca 20 sek.
Vilotid 15 min.
Inledande temperatur: 230 ° C
Baktemperatur: 200 ° C
Baktid (550 g): ca 25 min.

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
3918
20 kg
Säck

Användning

Vatten ca 1050 g
Multiseed 1000 g
Torrjäst 20 g (Färsk jäst = torrjäst x 3, reducera vatten 50 g)
Vete mjöl 1000 g

Blanda ingredienserna i en mjuk deg. Normal blandningstid.

Degvärme: 26-28 ° C
Lyfttid: 37 ° C ca 60 min.
Ånga: ca 20 sek.
Vilotid 15 min.
Inledande temperatur: 230 ° C
Baktemperatur: 200 ° C
Baktid (550 g): ca 25 min.

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
3918
20 kg
Säck

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.