Översikt
Läcker fröhaltig brödblandning.
Torr och sval
240 dagar
Vatten ca 1050 g
Multiseed 1000 g
Torrjäst 20 g (Färsk jäst = torrjäst x 3, reducera vatten 50 g)
Vete mjöl 1000 g
Blanda ingredienserna i en mjuk deg. Normal blandningstid.
Degvärme: 26-28 ° C
Lyfttid: 37 ° C ca 60 min.
Ånga: ca 20 sek.
Vilotid 15 min.
Inledande temperatur: 230 ° C
Baktemperatur: 200 ° C
Baktid (550 g): ca 25 min.
Vatten ca 1050 g
Multiseed 1000 g
Torrjäst 20 g (Färsk jäst = torrjäst x 3, reducera vatten 50 g)
Vete mjöl 1000 g
Blanda ingredienserna i en mjuk deg. Normal blandningstid.
Degvärme: 26-28 ° C
Lyfttid: 37 ° C ca 60 min.
Ånga: ca 20 sek.
Vilotid 15 min.
Inledande temperatur: 230 ° C
Baktemperatur: 200 ° C
Baktid (550 g): ca 25 min.