Multiseed (20 kg)

Lagring

Lagring

Torr och sval

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

240 dagar

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd

Varumärken

Varumärken

Multiseed

Användning

Vatten ca 1050 g
Multiseed 1000 g
Torrjäst 20 g (Färsk jäst = torrjäst x 3, reducera vatten 50 g)
Vete mjöl 1000 g

Blanda ingredienserna i en mjuk deg. Normal blandningstid.

Degvärme: 26-28 ° C
Lyfttid: 37 ° C ca 60 min.
Ånga: ca 20 sek.
Vilotid 15 min.
Inledande temperatur: 230 ° C
Baktemperatur: 200 ° C
Baktid (550 g): ca 25 min.

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
3918
20 kg
Säck

Användning

Vatten ca 1050 g
Multiseed 1000 g
Torrjäst 20 g (Färsk jäst = torrjäst x 3, reducera vatten 50 g)
Vete mjöl 1000 g

Blanda ingredienserna i en mjuk deg. Normal blandningstid.

Degvärme: 26-28 ° C
Lyfttid: 37 ° C ca 60 min.
Ånga: ca 20 sek.
Vilotid 15 min.
Inledande temperatur: 230 ° C
Baktemperatur: 200 ° C
Baktid (550 g): ca 25 min.

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
3918
20 kg
Säck