Glutenfri artesanbrödmix

Lagring

Lagring

Torr och sval

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

360 dagar

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd

Användning

Glutenfri artesisk brödblandning 1000 g
Vatten ca 900 g
Färska jäst 40 g
Vegetabilisk olja 50 g

Lös upp jäst i vatten, tillsätt brödblandning. Rör långsamt i 2 minuter, sedan vid medelhastighet i 2 minuter. Tillsätt vegetabilisk olja med långsam omröring under 2 minuter. Rör om medellängd i ytterligare 2 minuter. Väga 500 g bröd.

Lyfttid: 60-70 min.
Baka vid 230 ° C i ca 35 min.

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
394495
12,5 kg
Säck

Användning

Glutenfri artesisk brödblandning 1000 g
Vatten ca 900 g
Färska jäst 40 g
Vegetabilisk olja 50 g

Lös upp jäst i vatten, tillsätt brödblandning. Rör långsamt i 2 minuter, sedan vid medelhastighet i 2 minuter. Tillsätt vegetabilisk olja med långsam omröring under 2 minuter. Rör om medellängd i ytterligare 2 minuter. Väga 500 g bröd.

Lyfttid: 60-70 min.
Baka vid 230 ° C i ca 35 min.

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
394495
12,5 kg
Säck

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.