Översikt
Glutenfri blandning för artesisk brödbakning.
Torr och sval
360 dagar
Glutenfri artesisk brödblandning 1000 g
Vatten ca 900 g
Färska jäst 40 g
Vegetabilisk olja 50 g
Lös upp jäst i vatten, tillsätt brödblandning. Rör långsamt i 2 minuter, sedan vid medelhastighet i 2 minuter. Tillsätt vegetabilisk olja med långsam omröring under 2 minuter. Rör om medellängd i ytterligare 2 minuter. Väga 500 g bröd.
Lyfttid: 60-70 min.
Baka vid 230 ° C i ca 35 min.
Glutenfri artesisk brödblandning 1000 g
Vatten ca 900 g
Färska jäst 40 g
Vegetabilisk olja 50 g
Lös upp jäst i vatten, tillsätt brödblandning. Rör långsamt i 2 minuter, sedan vid medelhastighet i 2 minuter. Tillsätt vegetabilisk olja med långsam omröring under 2 minuter. Rör om medellängd i ytterligare 2 minuter. Väga 500 g bröd.
Lyfttid: 60-70 min.
Baka vid 230 ° C i ca 35 min.