Kevään ja kesän poikkeusaukioloajat

Glutenfri artesanbrödmix

Lagring

Lagring

Torr och sval

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

360 dagar

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd

Användning

Glutenfri artesisk brödblandning 1000 g
Vatten ca 900 g
Färska jäst 40 g
Vegetabilisk olja 50 g

Lös upp jäst i vatten, tillsätt brödblandning. Rör långsamt i 2 minuter, sedan vid medelhastighet i 2 minuter. Tillsätt vegetabilisk olja med långsam omröring under 2 minuter. Rör om medellängd i ytterligare 2 minuter. Väga 500 g bröd.

Lyfttid: 60-70 min.
Baka vid 230 ° C i ca 35 min.

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
394495
12,5 kg
Säck

Användning

Glutenfri artesisk brödblandning 1000 g
Vatten ca 900 g
Färska jäst 40 g
Vegetabilisk olja 50 g

Lös upp jäst i vatten, tillsätt brödblandning. Rör långsamt i 2 minuter, sedan vid medelhastighet i 2 minuter. Tillsätt vegetabilisk olja med långsam omröring under 2 minuter. Rör om medellängd i ytterligare 2 minuter. Väga 500 g bröd.

Lyfttid: 60-70 min.
Baka vid 230 ° C i ca 35 min.

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
394495
12,5 kg
Säck