Kevään ja kesän poikkeusaukioloajat

Müslibröd Mix

Lagring

Lagring

Torr och sval

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

240 dagar

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd

Användning

Blanda ingredienserna i en smidig deg (26-28 ° C). Låt degen vila i 10 minuter, hacka (400g / bröd) och form. Lyfta i 45 minuter vid 37 ° C. Baka i ugnen vid 220 ° C i 10 sekunder genom att ånga i början.

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
3934
20 kg
Säck

Användning

Blanda ingredienserna i en smidig deg (26-28 ° C). Låt degen vila i 10 minuter, hacka (400g / bröd) och form. Lyfta i 45 minuter vid 37 ° C. Baka i ugnen vid 220 ° C i 10 sekunder genom att ånga i början.

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
3934
20 kg
Säck