BSWE Hamburger Bun Potatobread Lecisoft NG Lecimax 2

STREET FOOD JA HAMPURILAISET NOUDATTAVAT MONESTI MELKO SAMANLAISIA KAAVOJA. VIIMEISTÄÄN NYT ON HYVÄ MIETTIÄ, MITEN VOISIT KÄÄNTÄÄ LEIPÄELEMENTIN STREET FOOD -TUOTTEISSASI MIELENKIINTOISEKSI KILPAILUVALTIKSI!

Uudesta Bakels Fast Food Bread -esitteestä saat ammennettua reseptiikkaa ja inspiraatiota erilaisiin hampurilaissämpylöihin asiakkaittesi iloksi. Lisäksi mukana ohje myös mainioon focacciaan, josta löytyy Bakels Best Base leipäseosta!

Finnbakelsin Susanna Suhonen ja Markku Forsström pohtivat:

– Hampurilaissämpylöissä ja muissa street foodiin käytettävissä leipomuksissa on hurja potentiaali erilaisille vaihtoehdoille. Tottakai, simppelille perussämpylälle on ehdottomasti paikkansa, mutta välillä on myös mielenkiintoista tarjoilla jotain hieman uutta ja silti upeasti makukokonaisuutta palvelevaa. Esimerkiksi hapantaikinasämpylälle tai maustetulle tomaattisämpylälle voidaan rakentaa todella erilaisia makupareja. Lisäksi street food -trendi jatkaa vahvaa kasvua fast casual diningin myötä, jossa haetaan jatkuvasti jännittäviä uusia tuulia.

Bakelsin leipäseoksilla helposti maukkaita variaatioita

Fast Food Bread -esitteessä on keskitytty neljään Bakels-leipäseokseen: Pane Maggia Bianco, Perunaleipäseos, Tomaattileipäseos ja Best Base.

Tomaattileipäseoksessa yhdistyvät välimeren maut aurinkokuivatun tomaatin, sipulin ja oreganon siivittämänä. Pane Maggia Bianco sopii loistavasti briossisämpylöihin antamalla niihin ilmavaa rakennetta ja rustiikkista makua vehnän tueksi.

Uutuutena vuodelle 2022 saapuu Bakels Perunaleipäseos. Perunaleipäseos antaa makeahkoja sävyjä leipiin ja tekee leivästä pehmeänkostean. Se on aivan omiaan klassisiin amerikkalaisiin hodareihin tai hampurilaissämpylöihin, joissa perunalla on ollut tärkeä rooli sekä maun että koostumuksen suhteen.

Rouheampi Bakels Best Base taas loistaa, kun tarvitaan maukasta leipää, jossa on hieman karkeampi koostumus. Best Base osoittautui hyväksi valinnaksi niin kokojyväsämpylöihin kuin italialaiseen focacciaankin!

Fast casual on kilpailtu kenttä, mutta iso mahdollisuus

Erityisesti ruoka- ja laatutietoiset milleniaalit sekä vaativat että kuluttavat terveellisempiä versioita perinteisestä pikaruoasta yhä enemmän. Itse tehdyillä, maukkailla ja terveellisillä fast food -tuotteilla voidaan rakentaa aitoa kilpailuetua, josta ollaan myös valmiita maksamaan ekstraa. Tässä vaiheessa onkin hyvä miettiä, miten tarjota mielenkiintoisia vaihtoehtoja jatkuvasti kasvavassa markkinassa, jossa myös kilpailu kovenee koko ajan.

Lataa esite täältä: Bakels Fast Food Bread

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

+358 10 4249 700