Image1

BAKELS CHOCKEX SUKLAANMAKUISET KUORRUTTEET OVAT OMASSA LUOKASSAAN KAKKUJEN JA LEIVONNAISTEN KUORRUTTAMISEEN, KORISTELUUN, DIPPAUKSEEN SEKÄ MUOTTEIHIN!

Bakels Chockex -esitteestä saat kattavasti tietoa Chockex-tuoteperheestämme, kuten väri- ja makuvaihtoehdot, rakenteet sekä pakkauskoot. Reseptivinkkeinä herkulliset cookiet ja naked-suklaakakku!

Finnbakelsin leipomokonsultti Susanna Suhonen avaa Chockexin käyttötarkoituksia:

Konditoriatuotteita kehittäessä tulee vastaan usein tilanteita, jolloin tavallinen suklaa on liian hankalaa työstää tai esimerkiksi temperointiin kuluu liikaa aikaa. Chockexissa on korkea kaakaopitoisuus, mutta se ei sisällä kaakaovoita, mikä tekee siitä nopean ja vaivattoman vaihtoehdon kuorrutuksiin ja koristeluihin. Mikä parasta, juuri korkean kaakaopitoisuuden myötä sekä Chockexin rakenne, ulkonäkö, maku ja suutuntuma vastaavat suklaata. Siksi Chockex ei ole kompromissi vaan aidosti hyvä vaihtoehto suklaalle.

Chockex & Chockex Premium

Chockex-tuotteet on jaettu kahteen sarjaan – Chockex ja Chockex Premium. Näistä ensimmäinen on perustuote, jossa hyvä rakenne ja tuttu suklaan maku kohtaavat upealla tavalla.

Chockex Premium -sarjan tuotteet ovat nimensä mukaisesti perussarjaa korkealuokkaisempia tuotteita vaativaankin käyttöön. Rakenne on ensiluokkainen ja suklaan maku intensiivisempi sekä täyteläisempi korkeamman kaakao-, maito-, tai kermapitoisuuden myötä.

Tuoteasiantuntijamme neuvovat ja kertovat lisää sopivista Chockex-tuotteista käyttötarkoituksiisi.

Chockexin monet muodot (ja maut)

Bakels Chockex -tuotteet on saatavilla monissa erilaisissa vaihtoehdoissa. Makuvaihtoehtoja ovat maitosuklaa (vaalea), tummasuklaa (tumma), valkosuklaa (valkoinen), karamellisoitu fariinisokeri (blonde) ja raikkaan marjainen (ruby). Maku- ja värivaihtoehtojen lisäksi Chockex-tuotteita on saatavilla nappina, palana ja nestemäisenä – katso esitteestä tarkemmat tiedot!

Uutuutena Chockex Ruby

Chockex-perhe sai uuden jäsenen, kun ruby-kaakaopavusta valmistettu Chockex Ruby lanseerattiin markkinoille. Näyttävän vaaleanpunainen Chockex Ruby on ruby-kaakaopavuille tunnusomaisen raikkaan marjaisan makuinen ja sopii esimerkiksi tasapainottamaan tuhteja, täyteläisiä makuja tai korostamaan marjaisten täytteiden hapokkuutta.

Lataa esite täältä: Bakels Chockex -esite

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

+358 10 4249 700