Bakels 91216 316 Edit

BAKELS TRUE CARAMEL -TUOTTEET OVAT AITOJA, PERINTEISIN MENETELMIN VALMISTETTUJA KINUSKEJA. NIIDEN MAKU JA KOOSTUMUS TUOVAT MIELEEN LÄMPIMÄT MUISTOT – AIVAN KUIN KOTONA TEHTY.

Bakels True Caramel -tuotteet sopivat moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin, sillä ne ovat pakastuksen ja sulatuksen kestäviä sekä sopivat pitkään säilyviin tuotteisiin. Maun puolesta nämä perinteiset kinuskit miellyttävät myös vaativiakin kuluttajia, sillä ne tarjoavat 100 % aitoja, puhtaita makuelämyksiä. Suosikkituote Millionaires Caramel on saatavilla nyt myös entistä vastuullisempana, palmuöljyttömänä versiona. 

– Kinuski on ollut trendimaku jo pitkään ja sopii myös mainiosti toiseen voimakkaaseen trendiin eli suolaisen ja makean yhdistelemiseen. Suolakaramellijäätelö, -leivokset ja -jälkiruoat ovat nyt supersuosittuja. True Caramel -tuotteilla pystytään takaamaan parhaat kinuskielämykset, oli kyse sitten pitkän säilyvyyden tuotteista, kuten kekseistä ja välipaloista tai konditoriatuotteista ja kakuista, kertoo Finnbakelsin Leipomokonsultti Susanna Suhonen

Tärkeimpiä ovat maku ja koostumus

True Caramel -tuoteperheen kehityksen ajurina on ollut tuoda leipomoiden käyttöön markkinoille kinuskeja, jotka on valmistettu perinteisistä raaka-aineista ja perinteisillä menetelmillä parhaan mahdollisen maun sekä koostumuksen aikaansaamiseksi. 

True Caramel -sarjassa on ajateltu sekä valmistavaa teollisuutta että loppuasiakkaita: ominaisuuksiltaan tuotteet taipuvat monenlaiseen valmistukseen vaativassakin käytössä, kun taas kuluttajat saavat nauttia laadukkaista tuotteista, joista ei löydy keinotekoisia sivumakuja.    

Vegaanisia vaihtoehtoja kaivataan

Erilaisten kasvisruokavalioiden ollessa jatkuvassa kasvussa alati laajempi joukko kaipaa herkkuja, joissa ei ole käytetty eläinperäisiä ainesosia. Bakelsilla on vastattu tähän tarpeeseen ja True Caramel -sarjasta löytyykin nyt vegaaninen ratkaisu – maidoton toffee. Kaiken lisäksi vegaanisissa vaihtoehdoissamme ei käytetä palmuöljyä, mikä on vahva osoitus kuluttajille entistä vastuullisemmista tuotteista. 

Maustetut kinuskit? 

Jos True Caramel -sarjan tuotteet ovat jo ennestään tuttuja, on valikoimaan tullut vegaanisten tuotteiden lisäksi muutakin uutta – vadelmanmakuinen toffee ja suklaanmakuinen toffee. Vadelmanmakuisen toffeen valloittavan marjainen maku sopii mainiosti esimerkiksi kakkuihin ja cupcakeihin tuomaan modernia särmää. Suklaanmakuinen toffee on hillitty makeudeltaan ja sopii upeasti yhdisteltäväksi erilaisten pähkinöiden ja muiden suklaiden kera.  

Molemmat tuotteet ovat palmuöljyttömiä, ja suklaanmakuisessa toffeessa käytetty kaakao on UTZ-sertifioitua vastuullisen toiminnan varmistamiseksi.

Lataa esite täältä: Bakels True Caramel 2021

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

+358 10 4249 700