Tuotekuvaus
Käyttövalmis suklaanmakuinen vegaaninen kuorrute kahvileiville ja konditoriatuotteille. Fudgice on helppo käsitellä ja sitä voidaan käyttää niin kuorrutteena esimerkiksi munkeille kuin voikreeminä vaahdotettuna voin kanssa.
Kuivassa ja viileässä
270 päivää
Gluteeniton, Kananmunaton, Lakto-ovo-vegetaristinen, Laktoositon, Maidoton, Vegaaninen
Lämmitä sekoittaen haluttu määrä kuorrutetta hellävaroin vesihauteessa, kattilassa tai mikrossa, kunnes tuotteen lämpötila on 45 °C. Tuotteen saavutettua 45 °C lämpötilan siihen voi sekoittaa pienen määrän vettä, mikäli se on tarpeellista rakenteen kannalta.
VOIKREEMIN VALMISTUS: Vatkaa voi/margariini suklaakuorrutteen kanssa ensin hitaalla nopeudella 1 min. Sen jälkeen kaavi reunat ja vatkaa vielä nopealla 5 min. Sekoitussuhde on voi/margariini 25 % ja suklaakuorrute 75 %.
Kaikki tiedot ja suositukset perustuvat luotettavaksi todettuihin testeihin sekä tutkimuksiin. Niiden tarkkuudesta ei kuitenkaan voida antaa mitään takeita. Valmistajat eivät voi valvoa, kuinka ostajat kuljettavat, varastoivat, käsittelevät tai käyttävät heidän tuotteitaan. Tästä syystä kaikissa suosituksissa on ehtona se, että valmistajat tai myyjät eivät ole vastuussa tuotteiden käytöstä aiheutuneista vahingoista. Kukaan valmistajien edustaja ei ole oikeutettu poistamaan tai muuttamaan edellä mainittuja ehtoja. Henkilökuntamme on kuitenkin valmis auttamaan ostajia muokkaamalla tuotteet ostajien tarpeiden ja olosuhteiden mukaisiksi. Mikään tässä esitetty ei johda suosituksiin, jotka loukkaisivat nyt tai tulevaisuudessa voimassaolevia patentteja.
Lämmitä sekoittaen haluttu määrä kuorrutetta hellävaroin vesihauteessa, kattilassa tai mikrossa, kunnes tuotteen lämpötila on 45 °C. Tuotteen saavutettua 45 °C lämpötilan siihen voi sekoittaa pienen määrän vettä, mikäli se on tarpeellista rakenteen kannalta.
VOIKREEMIN VALMISTUS: Vatkaa voi/margariini suklaakuorrutteen kanssa ensin hitaalla nopeudella 1 min. Sen jälkeen kaavi reunat ja vatkaa vielä nopealla 5 min. Sekoitussuhde on voi/margariini 25 % ja suklaakuorrute 75 %.
Kaikki tiedot ja suositukset perustuvat luotettavaksi todettuihin testeihin sekä tutkimuksiin. Niiden tarkkuudesta ei kuitenkaan voida antaa mitään takeita. Valmistajat eivät voi valvoa, kuinka ostajat kuljettavat, varastoivat, käsittelevät tai käyttävät heidän tuotteitaan. Tästä syystä kaikissa suosituksissa on ehtona se, että valmistajat tai myyjät eivät ole vastuussa tuotteiden käytöstä aiheutuneista vahingoista. Kukaan valmistajien edustaja ei ole oikeutettu poistamaan tai muuttamaan edellä mainittuja ehtoja. Henkilökuntamme on kuitenkin valmis auttamaan ostajia muokkaamalla tuotteet ostajien tarpeiden ja olosuhteiden mukaisiksi. Mikään tässä esitetty ei johda suosituksiin, jotka loukkaisivat nyt tai tulevaisuudessa voimassaolevia patentteja.