Ainesosat

Ryhmä 1
Ainesosa
KG
Maissileipäseos
0,8
Vehnäjauho
1,55
Vesi
1,05
Kuivahiiva
0,025
Yhteensä ryhmä: 1
Kokonaispaino: 2.000

Työohje

Sekoita ainekset notkeaksi taikinaksi siten, että taikinan lämpötila on 26-28 °C ja anna levätä 10 minuuttia. Paloittele taikina 550g paloiksi ja muotoile. Nostata 45 minuuttia 37 °C:ssa. Käytä paiston alussa höyryä 20 sekuntia ja paista leipiä 20-25 minuuttia 210 °C:ssa.

Jos käytät tuorehiivaa määrä on kolminkertainen kuivahiivaan verrattuna ja vähennä reseptistä vettä 50g.

Käytetyt tuotteet

Ainesosat

Ryhmä 1
Ainesosa
KG
Maissileipäseos
0,8
Vehnäjauho
1,55
Vesi
1,05
Kuivahiiva
0,025
Yhteensä ryhmä: 1
Kokonaispaino: 2.000

Työohje

Sekoita ainekset notkeaksi taikinaksi siten, että taikinan lämpötila on 26-28 °C ja anna levätä 10 minuuttia. Paloittele taikina 550g paloiksi ja muotoile. Nostata 45 minuuttia 37 °C:ssa. Käytä paiston alussa höyryä 20 sekuntia ja paista leipiä 20-25 minuuttia 210 °C:ssa.

Jos käytät tuorehiivaa määrä on kolminkertainen kuivahiivaan verrattuna ja vähennä reseptistä vettä 50g.

Tuotekategoria

Tuotekategoria

Ruokaleipä

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.