Tuotekuvaus
Laktoositon hyydykejauhe bavarois-, tuorejuusto- ja jogurttileivonnaisten valmistukseen sekä vanukkaisiin ja jälkiruokiin.
Kuivassa ja viileässä
270 päivää
Bakels Fond Royal 200 g
Vesi (n. 20 °C) 250 g
Vispattu kerma 1000 g
Sekoita jauhe veteen ja lisää joukkoon vispattu kerma. Anna asettua noin tunti. Ennen pakastusta valmista tuotetta on jäähdytettävä vähintään tunti jääkaapissa.
Säilyvyys: 9 kuukautta ohjeen mukaan säilytettynä.
Kaikki tiedot ja suositukset perustuvat luotettavaksi todettuihin testeihin sekä tutkimuksiin. Niiden tarkkuudesta ei kuitenkaan voida antaa mitään takeita. Valmistajat eivät voi valvoa, kuinka ostajat kuljettavat, varastoivat, käsittelevät tai käyttävät heidän tuotteitaan. Tästä syystä kaikissa suosituksissa on ehtona se, että valmistajat tai myyjät eivät ole vastuussa tuotteiden käytöstä aiheutuneista vahingoista. Kukaan valmistajien edustaja ei ole oikeutettu poistamaan tai muuttamaan edellä mainittuja ehtoja. Henkilökuntamme on kuitenkin valmis auttamaan ostajia muokkaamalla tuotteet ostajien tarpeiden ja olosuhteiden mukaisiksi. Mikään tässä esitetty ei johda suosituksiin, jotka loukkaisivat nyt tai tulevaisuudessa voimassaolevia patentteja.
Bakels Fond Royal 200 g
Vesi (n. 20 °C) 250 g
Vispattu kerma 1000 g
Sekoita jauhe veteen ja lisää joukkoon vispattu kerma. Anna asettua noin tunti. Ennen pakastusta valmista tuotetta on jäähdytettävä vähintään tunti jääkaapissa.
Säilyvyys: 9 kuukautta ohjeen mukaan säilytettynä.
Kaikki tiedot ja suositukset perustuvat luotettavaksi todettuihin testeihin sekä tutkimuksiin. Niiden tarkkuudesta ei kuitenkaan voida antaa mitään takeita. Valmistajat eivät voi valvoa, kuinka ostajat kuljettavat, varastoivat, käsittelevät tai käyttävät heidän tuotteitaan. Tästä syystä kaikissa suosituksissa on ehtona se, että valmistajat tai myyjät eivät ole vastuussa tuotteiden käytöstä aiheutuneista vahingoista. Kukaan valmistajien edustaja ei ole oikeutettu poistamaan tai muuttamaan edellä mainittuja ehtoja. Henkilökuntamme on kuitenkin valmis auttamaan ostajia muokkaamalla tuotteet ostajien tarpeiden ja olosuhteiden mukaisiksi. Mikään tässä esitetty ei johda suosituksiin, jotka loukkaisivat nyt tai tulevaisuudessa voimassaolevia patentteja.