Översikt
Unik emulsion som bevarar mjukhet och färskhet i mjuka kakor under lagringstiden. Speciellt lämpad för bakpulverbaserade produkter oavsett fetthalt. Produkten ger även utmärkt resultat i vetedeg och friterade munkar.
Torr och sval
360 dagar
20-40 g/kg på totalvikten.
Den gör det möjligt att omformulera ditt recept. Fett och olja
kan reduceras upp till motsvarande vikt tillsatt kakförbättrare.
Beroende på det aktuella receptet kan äggmängden behöva
justeras. Dessutom kan fuktighetsbevarande tillsatser som
t.ex. glycerol reduceras i receptet, utan att slutproduktens
mjukhet påverkas.
20-40 g/kg på totalvikten.
Den gör det möjligt att omformulera ditt recept. Fett och olja
kan reduceras upp till motsvarande vikt tillsatt kakförbättrare.
Beroende på det aktuella receptet kan äggmängden behöva
justeras. Dessutom kan fuktighetsbevarande tillsatser som
t.ex. glycerol reduceras i receptet, utan att slutproduktens
mjukhet påverkas.