Ainesosat

Ryhmä 1
Ainesosa
KG
Berlinermix
2.000
Vesi
-
Kananmuna
-
Kuivahiiva
-
Kokonaispaino: 2.000

Työohje

Sekoita ainekset tasaiseksi 26-27 °C massaksi. Anna taikinan levätä 10 minuuttia, jonka jälkeen paloittele ja muotoile taikinasta sopivan kokoisia munkkeja. Nostata noin 50 minuuttia 37 °C:ssa ja kypsennä paistoöljyssä, jonka lämpötila on 180-190 °C. Täytä munkit hillolla ja pyörittele sokerissa tai koristele pomadalla.

Jos käytät tuorehiivaa, määrä on kolminkertainen kuivahiivaan verrattuna ja vähennä samalla reseptistä vettä 100g.

Ainesosat

Ryhmä 1
Ainesosa
KG
Berlinermix
2.000
Vesi
-
Kananmuna
-
Kuivahiiva
-
Kokonaispaino: 2.000

Työohje

Sekoita ainekset tasaiseksi 26-27 °C massaksi. Anna taikinan levätä 10 minuuttia, jonka jälkeen paloittele ja muotoile taikinasta sopivan kokoisia munkkeja. Nostata noin 50 minuuttia 37 °C:ssa ja kypsennä paistoöljyssä, jonka lämpötila on 180-190 °C. Täytä munkit hillolla ja pyörittele sokerissa tai koristele pomadalla.

Jos käytät tuorehiivaa, määrä on kolminkertainen kuivahiivaan verrattuna ja vähennä samalla reseptistä vettä 100g.

Tuotekategoria

Tuotekategoria

Kahvileipä