Ainesosat

Ryhmä 1
Ainesosa
KG
Berlinermix
2
Vesi
0,6
Kananmuna
0,4
Kuivahiiva
0,050
Yhteensä ryhmä: 1
Kokonaispaino: 2.000

Työohje

Sekoita ainekset tasaiseksi 26-27 °C massaksi. Anna taikinan levätä 10 minuuttia, jonka jälkeen paloittele ja muotoile taikinasta sopivan kokoisia munkkeja. Nostata noin 50 minuuttia 37 °C:ssa ja kypsennä paistoöljyssä, jonka lämpötila on 180-190 °C. Täytä munkit hillolla ja pyörittele sokerissa tai koristele pomadalla.

Jos käytät tuorehiivaa, määrä on kolminkertainen kuivahiivaan verrattuna ja vähennä samalla reseptistä vettä 100g.

Ainesosat

Ryhmä 1
Ainesosa
KG
Berlinermix
2
Vesi
0,6
Kananmuna
0,4
Kuivahiiva
0,050
Yhteensä ryhmä: 1
Kokonaispaino: 2.000

Työohje

Sekoita ainekset tasaiseksi 26-27 °C massaksi. Anna taikinan levätä 10 minuuttia, jonka jälkeen paloittele ja muotoile taikinasta sopivan kokoisia munkkeja. Nostata noin 50 minuuttia 37 °C:ssa ja kypsennä paistoöljyssä, jonka lämpötila on 180-190 °C. Täytä munkit hillolla ja pyörittele sokerissa tai koristele pomadalla.

Jos käytät tuorehiivaa, määrä on kolminkertainen kuivahiivaan verrattuna ja vähennä samalla reseptistä vettä 100g.

Tuotekategoria

Tuotekategoria

Kahvileipä

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.