Image1

VUOSI VAIHTUI JA TÄMÄ TARKOITTAA TOKI MYÖS UUSIA TUULIA BAKELS-VALIKOIMASSA! KOKOSIMME TÄHÄN ALKUVUODEN TUOTEUUTUUDET.

Tuoteasiantuntijamme Tiia Pitkänen kertoo tuotekehityksestä ja tuotevalikoiman laajenemisesta:

Bakelsilla kehitetään todella aktiivisesti uusia tuotteita asiakkaidemme toiminnan parantamiseksi ja helpottamiseksi. Panostus tuotekehitykseen näkyi vuonna 2021 esimerkiksi uuden huippumodernin leivontakeskuksen valmistumisella Intiaan, jossa testataan uusia tuotekonsepteja jalkautettavaksi globaalisti. Kyseessä on jo yhdeksäs maailmanlaajuinen Bakels-leivontakeskus. Finnbakelsin valikoimaan vuodelle 2022 olemme poimineet kiinnostavia uutuuksia niin leipä- kuin konditoriapuolellakin, joille on noussut selvää kysyntää Suomen markkinoilla niin yhteistyökumppaneidemme kuin heidän asiakkaidensakin osalta.

True Caramel -sarjan uutuudet

Bakelsin perinteisin menetelmin, Englannissa valmistetut kinuskit ja toffeet saavat kaverikseen uudet jännittävät maustetut toffeet – Vadelmanmakuinen Toffee ja Suklaanmakuinen Toffee!

Vadelmanmakuisen toffeen valloittavan marjainen maku sopii mainiosti esimerkiksi kakkuihin ja cupcakeihin tuomaan modernia särmää. Suklaanmakuinen toffee on hillitty makeudeltaan ja sopii upeasti yhdisteltäväksi erilaisten pähkinöiden ja muiden suklaiden kera. Molemmat tuotteet ovat palmuöljyttömiä, ja suklaanmakuisessa toffeessa käytetty kaakao on UTZ-sertifioitua vastuullisen toiminnan varmistamiseksi.

Lisäksi meillä on vastattu True Caramelin puolella myös jatkuvasti voimakkaasti kasvavaan vegaanisen ruokavalion trendiin ja valikoimasta löytyy nyt myös Maidoton Toffee! Sama tuttu, kotoisa True Caramel maku ja laatu ilman eläinperäisiä rasvoja tai palmuöljyä.

Leipäpuolelle uusia vaihtoehtoja

Uutuutena vuodelle 2022 saapuu Bakels Perunaleipäseos. Perunaleipäseos antaa makeahkoja sävyjä leipiin ja tekee leivästä pehmeänkostean. Se on aivan omiaan klassisiin amerikkalaisiin hodareihin tai hampurilaissämpylöihin, joissa perunalla on ollut tärkeä rooli sekä maun että koostumuksen suhteen. Loistava lisä street food herkkuihin!

Rouheampi Bakels Best Base leipäseos taas loistaa, kun tarvitaan maukasta leipää, jossa on hieman karkeampi koostumus. Best Base osoittautui hyväksi valinnaksi niin kokojyväsämpylöihin kuin italialaiseen focacciaankin!

Fermdor Active leipäparanne auttaa sinua leipomaan täyteläisen makuista ja rakenteeltaan ensiluokkaista hapanleipää – tarvitset vain jauhoja, vettä, suolaa ja Fermdor Activea. Fermdor Activella on helppokäyttöinen tuote, jolla turvaat leipiesi tasaisen laadun.

Lisätietoja uutuuksista saat tuoteasiantuntijoiltamme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

+358 10 4249 700