BakelsSweden Chockex Premium Ruby 1

HELMI-MAALISKUU ON VAALEANPUNAINEN SESONKI! YSTÄVÄNPÄIVÄ JA NAISTENPÄIVÄ ANTAVAT HYVÄN SYYN MUISTAA LÄHIMMÄISIÄ YLLÄTYKSILLÄ! SEN LISÄKSI NE OVAT LOISTAVIA HETKIÄ HYÖDYNTÄÄ HOUKUTTELEVIA, VAALEANPUNAISIA VÄRIMAAILMOJA LEIVONNAISISSA.

Vaaleanpunainen sävy saadaan luonnollisesti herkkuihin ruby-kaakaopavulla, jonka suosio on jatkuvasti kasvussa – markkinatutkimusyritys Mintelin vuoden 2020 trendiraportissa (Mintel Trend Report 2020) ruby-suklaan maku on nopeimmin kasvava maku konditoriatuotteissa.

Ruby-suklaan kaunis väri tulee luontaisesti vaaleanpunaisista kaakaopavuista. Tämä tarkoittaa uniikkia makuprofiilia ja väriloistoa ilman lisäaineita. Ruby-suklaan maku on marjaisan hapokas tehden siitä erityisen hyvän makuparin korostamaan esimerkiksi leivonnaisten marjoja tai hedelmiä sekä tasapainottamaan muita suklaita.

Bakelsin valikoimasta löytyy kaksi laadukasta rubiininpunaista tuotetta säväyttämään asiakkaittesi makunystyröitä ja Instagram-tilejä: Chockex Premium Ruby ja Ruby Tryffeli.

Ruby Tryffeliä voidaan käyttää moniin eri käyttötarkoituksiin – täyttämiseen, kuorrutukseen ja koristeluun. Lisäksi se on varsin erinomainen valinta konvehtien tuotantoon! Ruby Tryffeli on silkkisen pehmeää, mikä takaa ainutlaatuisen makuelämyksen ja ulkonäön konditoriavalikoimaasi. Ruby Tryffeli tulee kätevässä hetikäytettävässä muodossa.

Chockex Premium Ruby loistaa dippauksessa, koristelussa, kuorrutuksissa ja muoteissa. Chockex on helppokäyttöinen vaihtoehto tavallisen suklaan sijaan, sillä se ei vaadi temperointia, koska Chockexissa ei ole kaakaovoita. Lisäksi sen rakenne on samanlainen kuin suklaan ja kaakaopitoisuus on korkea, mikä tekee siitä myös täysin suklaan makuisen. Kiiltäväpintaisia, kutsuvan näköisiä leivonnaisia Chockexilla – äärimmäisen helposti.

Infopaketin Chockex Premium Rubysta ja Ruby Tryffelistä voit ladata englanniksi tästä:
Bakels Ruby

Muista lukaista myös aikaisempi artikkelimme Chockexista ja lataa esite täältä:
Chockex – suklaanmakuiset kuorrutteet

Lisätietoja vaalenapunaisista makumaailmoista saat tuoteasiantuntijoiltamme:

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

+358 10 4249 700