Översikt
Mjölblandning för att tillsätta ägg till smaken av det traditionella Karlsbader kaffebröd.
Torr och sval
240 dagar
Vatten 1150 g
Bakels Karlsbader 4500 g
Torrjäst 60 g
Ägg 300 g
(färsk jäst = torr jäst x3 och 150 g mindre vatten)
Blanda ingredienserna i en jämn deg.
Degstemperatur: 26-28 ° C
Vilotid: 20 min
Lyftemperatur och tid: 37 ° C, 60 min
Bakningstemperatur: 220 ° C
Baktid (60 g): ca 8 minuter
Kaikki tiedot ja suositukset perustuvat luotettavaksi todettuihin testeihin sekä tutkimuksiin. Niiden tarkkuudesta ei kuitenkaan voida antaa mitään takeita. Valmistajat eivät voi valvoa, kuinka ostajat kuljettavat, varastoivat, käsittelevät tai käyttävät heidän tuotteitaan. Tästä syystä kaikissa suosituksissa on ehtona se, että valmistajat tai myyjät eivät ole vastuussa tuotteiden käytöstä aiheutuneista vahingoista. Kukaan valmistajien edustaja ei ole oikeutettu poistamaan tai muuttamaan edellä mainittuja ehtoja. Henkilökuntamme on kuitenkin valmis auttamaan ostajia muokkaamalla tuotteet ostajien tarpeiden ja olosuhteiden mukaisiksi. Mikään tässä esitetty ei johda suosituksiin, jotka loukkaisivat nyt tai tulevaisuudessa voimassaolevia patentteja.
Vatten 1150 g
Bakels Karlsbader 4500 g
Torrjäst 60 g
Ägg 300 g
(färsk jäst = torr jäst x3 och 150 g mindre vatten)
Blanda ingredienserna i en jämn deg.
Degstemperatur: 26-28 ° C
Vilotid: 20 min
Lyftemperatur och tid: 37 ° C, 60 min
Bakningstemperatur: 220 ° C
Baktid (60 g): ca 8 minuter
Kaikki tiedot ja suositukset perustuvat luotettavaksi todettuihin testeihin sekä tutkimuksiin. Niiden tarkkuudesta ei kuitenkaan voida antaa mitään takeita. Valmistajat eivät voi valvoa, kuinka ostajat kuljettavat, varastoivat, käsittelevät tai käyttävät heidän tuotteitaan. Tästä syystä kaikissa suosituksissa on ehtona se, että valmistajat tai myyjät eivät ole vastuussa tuotteiden käytöstä aiheutuneista vahingoista. Kukaan valmistajien edustaja ei ole oikeutettu poistamaan tai muuttamaan edellä mainittuja ehtoja. Henkilökuntamme on kuitenkin valmis auttamaan ostajia muokkaamalla tuotteet ostajien tarpeiden ja olosuhteiden mukaisiksi. Mikään tässä esitetty ei johda suosituksiin, jotka loukkaisivat nyt tai tulevaisuudessa voimassaolevia patentteja.