Kevään ja kesän poikkeusaukioloajat

Berlinermix

Lagring

Lagring

Torr och sval

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

240 dagar

Färdig produkt

Färdig produkt

Bakverket, Fikabröd

Användning

Vatten 600 g
Berlinmix 2000 g
Torr jäst 50 g
Ägg 400 g
(färsk jäst = torrjäst x3, reducera vatten till 100g)

Blanda ingredienserna i en jämn massa.

Degstemperatur: 26-227 ° C
Vilotid: 10 min
Lyfttid (37 ° C): ca 50 min
Grytoljetemperatur: 180 ° C till 190 ° C

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
3760
20 kg
Säck

Användning

Vatten 600 g
Berlinmix 2000 g
Torr jäst 50 g
Ägg 400 g
(färsk jäst = torrjäst x3, reducera vatten till 100g)

Blanda ingredienserna i en jämn massa.

Degstemperatur: 26-227 ° C
Vilotid: 10 min
Lyfttid (37 ° C): ca 50 min
Grytoljetemperatur: 180 ° C till 190 ° C

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
3760
20 kg
Säck