Översikt
Lätt bearbetad munkblandning, till exempel för produktion av berlinmunk och andra fritera produkter.
Torr och sval
240 dagar
Vatten 600 g
Berlinmix 2000 g
Torr jäst 50 g
Ägg 400 g
(färsk jäst = torrjäst x3, reducera vatten till 100g)
Blanda ingredienserna i en jämn massa.
Degstemperatur: 26-227 ° C
Vilotid: 10 min
Lyfttid (37 ° C): ca 50 min
Grytoljetemperatur: 180 ° C till 190 ° C
Vatten 600 g
Berlinmix 2000 g
Torr jäst 50 g
Ägg 400 g
(färsk jäst = torrjäst x3, reducera vatten till 100g)
Blanda ingredienserna i en jämn massa.
Degstemperatur: 26-227 ° C
Vilotid: 10 min
Lyfttid (37 ° C): ca 50 min
Grytoljetemperatur: 180 ° C till 190 ° C