Berlinermix

Lagring

Lagring

Torr och sval

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

240 dagar

Färdig produkt

Färdig produkt

Bakverket, Fikabröd

Användning

Vatten 600 g
Berlinmix 2000 g
Torr jäst 50 g
Ägg 400 g
(färsk jäst = torrjäst x3, reducera vatten till 100g)

Blanda ingredienserna i en jämn massa.

Degstemperatur: 26-227 ° C
Vilotid: 10 min
Lyfttid (37 ° C): ca 50 min
Grytoljetemperatur: 180 ° C till 190 ° C

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
3760
20 kg
Säck

Användning

Vatten 600 g
Berlinmix 2000 g
Torr jäst 50 g
Ägg 400 g
(färsk jäst = torrjäst x3, reducera vatten till 100g)

Blanda ingredienserna i en jämn massa.

Degstemperatur: 26-227 ° C
Vilotid: 10 min
Lyfttid (37 ° C): ca 50 min
Grytoljetemperatur: 180 ° C till 190 ° C

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
3760
20 kg
Säck

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.