Ainesosat

Ryhmä 1
Ainesosa
KG
Karlsbader seos
-
Vesi
-
Kananmuna
-
Kuivahiiva
-
Kokonaispaino: 5.000

Työohje

Sekoita ainekset tasaiseksi taikinaksi niin, että taikinan lämpötila on 26−28 °C. Anna levätä 20 minuuttia. Paloittele 60 g paloihin, muotoile ja anna nousta 37 °C:ssa 60 minuuttia. Paista 220 °C:ssa 8 minuuttia.

Ainesosat

Ryhmä 1
Ainesosa
KG
Karlsbader seos
-
Vesi
-
Kananmuna
-
Kuivahiiva
-
Kokonaispaino: 5.000

Työohje

Sekoita ainekset tasaiseksi taikinaksi niin, että taikinan lämpötila on 26−28 °C. Anna levätä 20 minuuttia. Paloittele 60 g paloihin, muotoile ja anna nousta 37 °C:ssa 60 minuuttia. Paista 220 °C:ssa 8 minuuttia.

Tuotekategoria

Tuotekategoria

Kahvileipä