Finnbakels on mukana Suomen suurimmassa ammatillisen koulutuksen tapahtumassa Joensuussa! Tapahtuma järjestetään Joensuu Areenalla 20.-23.5.2019 jolloin ammattiin opiskelevat nuoret pääsevät näyttämään taitonsa omien alojensa kilpailulajeissaan.

Finnbakels on mukana yhteistyössä ja tarjoaa kondiittorilajiin sekä raaka-aineita, että ammattitaitoaan. Joachim Wunsch Finnbakelsilta toimii kondiittorilajin arvokkaana päätuomarina ja hän on mukana myös lajiohjausryhmässä.

Finalistit valmistavat erilaisia kakkuja, leivoslajitelman sekä pastillagekoristetyön juhlakakkuun. Kilpailijoiden käytössä on esimerkiksi Pastryfill Passion, Peilihyytelö Diamond Glaze kulta, Non temp tumma kuorrutesuklaa, Kinuski tryffeli ja Vaniljakreemijauhe Supreme Superior, joita käytetään eri tehtävämoduulien leipomusten valmistamiseen.

Kilpailun tarkoituksena on edistää ammatillista huippuosaamista, parantaa ammattiosaamisen ja koulutuksen laatua sekä arvostusta ja vetovoimaa. Ammattitaitokilpailut ovat erinomainen työelämän ja ammattikoulutuksen yhteistyömuoto, josta myös opiskelijat saavat arvokasta kokemusta. Onnea konditorialajin finalisteille kilpailuun!